люди контакт характер стосунки Нео

Протилежності притягуються: як екстраверти та інтроверти будують стосунки у парі

Сейчас читают: 373
hochu.ua

Протилежності притягуються, навіть якщо вони екстраверт та інтроверт. Але як цим представникам протилежних типів особистості побудувати відносини так, щоб товариськість одних не зазіхала на любов до самотності інших?

Розбираємось разом з HOCHU.ua. Читати також Ідеальна жінка: які риси характеру хлопці цінують у дівчатах Екстраверти – люди, яким зовнішня активність та спілкування з іншими дають енергію та сили.

Для цього типу особистості властиво прагнути бути в центрі уваги, відвідувати масові заходи, легко встановлювати соціальні контакти та відкрито виявляти свої емоції та почуття.Інтроверти – зовсім протилежні люди.

Вони отримують енергію з внутрішніх джерел і віддають перевагу тихішому і відокремленому часу. Інтроверти зосереджені на своїх внутрішніх думках та переживаннях, з обережністю встановлюють соціальні контакти та можуть відчувати велику потребу у відпочинку після спілкування з людьми.Звичайно ж, відносини між екстравертом та інтровертом можливі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA