стосунки кохання сімейні стосунки

Від потягу до стабільності: що таке кохання та які стадії воно проходить

Сейчас читают: 325
hochu.ua

Питанням "Що таке кохання?" люди різного віку задавалися на всіх етапах розвитку людства. Редакція HOCHU.ua вирішила дізнатися думку психологів щодо цього.

Читати також Проблеми у спілкуванні: як навчитися вести ефективну комунікацію з людьми Що таке коханняАмериканська психологічна асоціація (АПА) описує любов як "складну" емоцію, яка включає прихильність до іншої людини, почуття ніжності, чутливість до взаємності, отримання насолоди від спілкування з іншою людиною та відданість.Існує багато класифікацій кохання, деякі з них навіть сягають давніх греків.

Наприклад, згідно з "Трикутником кохання" Роберта Штернберга, зокрема, всі відносини фундаментально засновані на трьох ключових компонентах, які функціонують як три точки трикутника відносин: Що таке кохання?Згідно з "Трикутником кохання" Штерберга, три складові здатні створити сім форм кохання:Що таке кохання?Команда терапевтичної платформи BetterHelp описує сім стадій, що проходять кохання: Читати також Люблять за розум, а не красу: хто такі сапіосексуали Раніше ми розповідали про те, як будувати стосунки з чоловіком-нарцисом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA