Надя Дорофєєва співачка новини шоубізнес

"Їй не подобається": Надя Дорофєєва познайомила маму з Кацуріним, але щось пішло не так (ФОТО)

Сейчас читают: 316
hochu.ua

Колишня солістка гурту "Время и Стекло", а наразі сольна виконавиця Надя Дорофєєва минулого року розійшлася з Володимиром Дантесом.

Ця новина прозвучала як грім серед ясного неба, проте все обійшлося без скандалів та звинувачень. Понад рік артистка у стосунках з ресторатором Мішею Кацуріним, вона вже познайомила коханого з мамою.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Надя Дорофєєва на своїй сторінці в Instagram опублікувала декілька відео, на яких показала свою маму, яка вирішила побувати на домашньому концерті своєї зіркової доньки.

Втім, жінці, вочевидь, не до вподоби така музика, адже сиділа з відсутнім поглядом та хитала голову. Читати також Після чуток про вагітність Надя Дорофєєва показала свій живіт (ФОТО) Музика мамі не подобається, підписала співачка.Поки не відомо, які стосунки у мами Наді Дорофєєвої та її обранця.Нагадаємо, Надя Дорофєєва та Володимир Дантес познайомилися у 2011 році в потягу, згодом між ними виникли почуття.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA