лайфхак літо комарі комахи

Щоб не докучали дзижчанням і не тільки: 6 простих та натуральних засобів боротьби з комахами

Сейчас читают: 710
hochu.ua

Якщо в домі є люди з алергією, діти та тварини, ви не можете застосувати проти комах потужні хімікати. Тоді що ж робити, щоб звільнити помешкання від мурах, комарів, мух, павуків чи метеликів?

Скористайтесь порадами від експертів з інтер'єру з Online-Bedrooms, якими поділилось видання Еxpress.co.uk.Вони не врятують вас від усіх видів комах, проте будуть значно ускладнювати мухам, метеликам та комарам дорогу до вашого помешкання.

Читати також Цей народний засіб допоможе захиститися від комарів: вам знадобиться шампунь для волосся та оцет Додайте декілька крапель цієї олії у воду, змішайте, а потім за допомогою пульверизатора розпиліть рідину навколо вікон та дверей.

Цей засіб має відлякати павуків та комарів.Домовласники можуть посадити цю рослину навколо будинку. Також можна приготувати розчин для розпилення: додайте кілька крапель лавандової олії у воду та розпиліть її за допомогою пульверизатора по всьому будинку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA