город огірки поради дачникам корисні поради

Як зробити, щоб огірки не жовтіли: виявляємо причину і позбуваємось наслідків

Сейчас читают: 592
hochu.ua

З огірками влітку потрібно трохи повозитися, аби отримати гарний врожай, якщо погода трохи підвела. Через брак сонячного світла або ж його надлишок, підвищену вологість повітря й “забиту” після дощів землю виростити смачні зеленці буває зовсім непросто.

Ми вже розповідали, що робити, якщо на огірках жовтіє листя, тепер же розкажемо, як бути, коли жовтіють самі огірки.Серед найпоширеніших причин, через які огірки починають жовтіти, може бути недостатній полив, нестача або ж надлишок сонячного світла, різка зміна температури, неправильна підгодівля рослини тощо.

Щоб дізнатися, у чому саме проблема, vikna.tv пропонують пройтися цим списком: Читати також Якщо огірки виростають криві та гіркі: поради досвідчених дачників Читати також Чорне підживлення для огірків, яке змусить їх родити без зупину весь сезон Читати також Секрет досвідчених дачників: як збільшити урожай огірків за допомогою звичайного бур’яну Нагадаємо, що для гарного врожаю огірків вам також потрібно подбати про вуса огірків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA