SHE Congress фонд розвиток натхнення успішна жінка

Тетяна Волочай: Наш виклик – зробити громади самозарадними, щоб люди навчилися гуртуватися над розв’язанням своїх проблем

Сейчас читают: 577
womo.ua

Тетяна Волочай, директорка благодійного фонду «МХП — Громаді», у ексклюзивному інтерв’ю для WoMo розповідає про цінності благодійного фонду, які допомагають працювати в умовах невизначеності на прикладі БФ «МХП-Громаді». Про війну мене повідомила SIRI Розкажіть, будь ласка,  про початок війни та вашу першу реакцію, як будувалась ваша робота?  Війна застала зненацька.

Я не вірила в те, що це могло статися. Під час ранкових медитативних практик у кімнату увірвалося повідомлення від родича, яке переказала SIRI: “Коли прокинетесь, не лякайтесь, тримаймось разом.

Телефонуйте, якщо щось…”. Я покрилася холодним інеєм, побігла до дітей, розбудила чоловіка. Потім ми почули  вибухи і я на добу емоційно завмерла.  Які бізнес-виклики довелось прийняти протягом перших днів війни? В цей же день ми виплатили зарплати працівникам наперед та створили комунікаційну систему за геолокацією — хто, де і як?

Наш благодійний фонд “МХП-Громаді”  мав на той час 40 співробітників у 12 різних куточках України: від окупованої Сумщини й аж до Львівщини (транзитної бази для тих, хто біг якомога далі від війни).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA