люди Нео

Що ви маєте знати, перш ніж збільшувати філером вуста

Сейчас читают: 174
vogue.ua

Що треба знати, перш ніж вдаватися до філерівХоча ін’єкції філерів для губ можуть легко й вельми ефектно додати або відновити об’єм, покращити симетрію обличчя та збільшити розмір і форму губ, їхня поширеність була і є делікатною темою.

Від "перекачаних" губ до небезпеки ускладнень – є чимало причин бути обережними із застосуванням філерів, особливо в епоху соціальних мереж, що густо рясніють нереалістичними естетичними стандартами.

Як наголошує нью-йоркська дерматологиня, докторка медичних наук Шерін Ідріс, губи й обличчя не є трендом. Обстоюючи обґрунтовані та зважені рішення, троє експертів, що відомі своєю вправністю в роботі з ін’єкційними препаратами, розповідають усе, що треба знати про філери для губ. "Філер — це гелеподібна речовина, яку вводять, щоб додати губам об’єму, виправити асиметрію та/або створити бажану форму чи повноту, — пояснює нью-йоркська дерматологиня Денді Енгельман. – Вони працюють, зв’язуючи молекули води всередині губ, щоб створити пухкіший вигляд.

Чимало моїх пацієнтів прагнуть збільшити тонкі, пласкі від природи губи або хочуть додати об’єму губам, які з віком втратили чіткість контуру".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA