люди Нео

Що треба знати про Санну Марін – прем’єр-міністерку Фінляндії

Сейчас читают: 226
vogue.ua

До Києва приїхала пані прем’єр-міністр Фінляндії Санна Марін, яка побувала в Ірпені й Бучі та обговорила з президентом України Володимиром Зеленським військову підтримку України.

Санна Марін – прогресивна політикиня, феміністка, що бореться за екологію та певний час була наймолодшим прем’єр-міністром у світі.

З нею варто познайомитися ближче. 36-річна Санна Марін – одна з найпопулярніших політикинь у світі. В її інстаграмі – понад 600 тисяч підписників (і рідкісні для сучасних політикинь фото, де жінка годує доньку грудьми), вона з’являється на обкладинках не тільки суспільно-політичних, а й глянсових видань, і саме завдяки Санні, що виросла в одностатевій родині та виступає за рівні права для всіх, Фінляндію охрестили осередком нової прогресивної політики.

Виборців цікавить не тільки її професійне життя, а й особисте: якщо ввести в Google ім’я Санни, можна побачити: люди шукають, що вона любить їсти на сніданок, який у неї зріст, і прагнуть побачити її на фото з донькою й чоловіком.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA