Нео

Що робити, якщо немає українського ефірного мовлення та доступу до Інтернету?

Сейчас читают: 771
cosmo.com.ua

Російські окупанти, повністю неспроможні до ведення бою на землі, регулярно атакують цивільну інфраструктуру з повітря, блокують мирні українські міста, навмисне створюючи гуманітарну катастрофу, а також роблять ставку на психологічний тиск.

Зокрема, ворог прагне позбавити українців зв`язку і джерел достовірної інформації про ситуацію на фронті, і викликати хаос фейковими вкидами у власних каналах комунікації та пропагандистських ЗМІ.

Що робити, якщо у твоєму населеному пункті не працює українське ефірне мовлення і немає доступу до Інтернету? Інструкціями ділиться Центр протидії дезінформації при РНБО України з посиланням на Державну службу спеціального зв`язку та захисту інформації України.

1. Якщо не працює українське ефірне телебачення, стежити за новинами можна на YouTube чи в додатку «Дія». В цьому ж застосунку та на безкоштовному інтернет-приймачі https://radioplayer.ua/ працює українське радіо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA