місто Івано-Франківськ рецепт Нео StandWithUkraine місто Івано-Франківськ

Наша страва: рецепти справжнього українського борщу

Сейчас читают: 834
vogue.ua

Борщ – національна українська страва, яка наразі має потрапити до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. Публікуємо 4 класичні рецепти борщу з книги найвідомішої української кулінарки, авторки книжок Дарії Цвєк.

Бонусом додаємо рецепти паляниць та пампушок до борщу. "Ксенофобія, нацизм, екстремізм в усіх виглядах", – каже про гастрономічну спадщину України світлана захарова, представниця російського МЗС.

Тим часом Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко повідомив с своєму Телеграм-каналі, що перебуває на зв'язку з ЮНЕСКО та Посольством України у Франції, аби пришвидшити процедуру для включення борщу до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.

Рівно рік тому, в квітні 2021, номінаційне досьє «Культура приготування українського борщу» відправилася до Парижа для включення до Репрезентативного списку ЮНЕСКО.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA