New York люди страхи Нео New York

Що потрібно знати про новий гіт Netflix «Пісочна людина"

Сейчас читают: 444
vogue.ua

Рейтинг найпопулярніших новинок Netflix очолив серіал "Пісочна людина" - видовищне фентезі, зняте на основі суперпопулярного коміксу DC 1980-х років. "Коли ми заплющуємо очі й засинаємо, на нас чекає інший світ — Марення, де Пісочний чоловік, володар снів (Том Старрідж), утілює всі наші найпотаємніші страхи й фантазії.

Але коли Сон ув’язнюють на століття, його відсутність спричинює низку подій, що назавжди змінить світ снів і неспання. Щоб відновити порядок, Сон мусить здійснити подорож різними світами й часами й виправити помилки, які зробив протягом свого тривалого існування.

Для цього йому доведеться зустріти давніх друзів і ворогів, а також нових істот". Сюжет серіалу "Пісочна людина" звучить гарно й метафорично, ніби казка на ніч.

Розпочинається серіал з неймовірно красивої сцени окультного ритуалу, який вдібувається у 1916 році у маєтку Родеріка Берджеса.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA