Tommy Hilfiger місто Лондон Нео Tommy Hilfiger місто Лондон

Що носити холодною весною? Беремо на замітку стильний образ актриси Зендеї (ФОТО)

Сейчас читают: 645
hochu.ua

26-річна зірка Голлівуду Зендея засвітилася на батьківщині свого хлопця Тома Холланда і заразом продемонструвала ідеальний образ для холодної весни, коли хочеться виглядати стильно, але при цьому почуватися комфортно.

Фото дивіться у нашому матеріалі на HOCHU.ua! Читати також 4 блогерки, які надихають своїми надто яскравими образами Акторка Зендея днями була помічена біля кафе Gail's у Лондоні.

Там зірка здивувала своїх шанувальників ефектним чином і показав, що навіть у холодну та дощову погоду можна виглядати бездоганно.На вулицях Лондона Зендея прогулювалась у стильному вбранні.

Вона була одягнена у вкорочену шкіряну куртку, замшеву спідницю та стильні черевики Louboutin. Своє волосся актриса розпустила, а від макіяжу вирішила відмовитися.Варто зазначити, що куртка, яку Зендея обрала для прогулянки, коштує 4550 фунтів стерлінгів, що перевищує 200 тисяч гривень.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA