Стиль Мода Тренд

Капелюхи, кепки та хустки: які головні убори ми носитимемо влітку 2023 року?

Сейчас читают: 905
hochu.ua

Останній місяць весни тонко натякає на те, що настав час готуватися до нового сезону. Дізнайтесь, які головні убори варто купити влітку 2023 року.

Наймодніші варіанти та фото дивіться у нашому матеріалі! Читати також Завжди актуально: 4 сукні, які ніколи не вийдуть з моди (ФОТО) Влітку в гардеробі кожної дівчини повинен бути хоча б один стильний і зручний головний убір, який захистить від ультрафіолетових променів і додасть родзинку в будь-який образ.

Ми зібрали добірку наймодніших і найпопулярніших головних уборів літа 2023 року. Дивіться та беріть на замітку!Капелюх матроса став шалено популярним у 2023 році завдяки українському бренду Gunia Project.

Цей головний убір нагадує добре знайомий кепі, проте виглядає більш цікаво та чудово підходить для спекотного сезону.Хустка допомагає не тільки приховати голову від сонячних променів, а й служить цікавою деталлю в образі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA