лайфхак запах сумка

Навіщо носити в сумці мило: актуальний хитрий трюк

Сейчас читают: 390
hochu.ua

Портал Pixelinform рекомендує використовувати простий і недорогий засіб — звичайне туалетне мило. Воно буде працювати як саше, яке забирає на себе всі неприємні запахи і наповнює простір ароматами.

Читати також 10 геніальних лайфхаків із зубною пастою, про які ви не знали По-перше, мило потрібно покласти в сумку ще до появи різних неприємних запахів — спрацювати на випередження.

По-друге, мило допоможе впоратися із проблемою, коли вона вже з'явилася.Просто загорніть шматочок мила в будь-який папір або навіть можна залишити в магазинній упаковці і покладіть в сумку.

Важливо, щоб мило було нове і ще не використовувалося. І, звичайно, бажано, щоб приємно пахло — мало аромат, який вам подобається.До речі, портал World Sustainable дає ще кілька корисних порад, як прибрати неприємний запах у сумці:Також бажано за сумкою регулярно доглядати: періодично протирати всередині та зовні, зашивати підкладку, міняти фурнітуру, якщо вона зламалася.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA