люди Нео свято прикмети

Чому 1 липня не можна пускати до своєї оселі незнайомих людей: яке сьогодні свято

Сейчас читают: 107
hochu.ua

Не знаєте, яке свято 1 липня? Цього дня віряни відзначають пам'ять мученика Леонтія, а також мучеників Іпатія та Феодула. Що можна і що не можна робити цього дня, а також про традиції та прикмети читайте в нашому матеріалі на HOCHU.ua!

Читати також Місячний календар стрижок на липень 2023 року: вдалі та невдалі дні для експериментів із зачіскою Святий Леонтій був греком за походженням і за часів правління Веспасіана служив воєначальником в імператорських військах у місті Триполі, розташованому на території Фінікії.

Він був хоробрим і розумним християнином.Про існування Леонтія дізналися Іпатій і Федул, які прийшли до нього, падаючи навколішки, і просили їх просвітити вірою в Істинного Бога.

Саме так сталося їхнє хрещення. Коли святий Леонтій промовив над ними молитву, новохрещені були оточені світлою хмарою і з неба пішов благодатний дощ.Однак незабаром Іпатія піддали тортурам і повісили на стовпі, а Феодула жорстоко побили палками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA