Дэвид Боуи Нео Дэвид Боуи

Що Девід Бові тримав у своїй косметичці

Сейчас читают: 435
vogue.ua

Що Девід Бові тримав у своїй косметичці? – Відповіді знайдено.  "Його обличчя ідеальне для макіяжу", — якось сказав візажист П’єр Ларош про Девіда Бові, чиє надзвичайне життя досліджується в новому документальному фільмі "Мрія місячної доби", що вийшов в кінотеатрах у всьому світі.

Розсічене блискавкою обличчя Девіда на обкладинці альбому Aladdin Sane; чоло із золотою сферою, що підкреслює його небесну особистість Зіггі Стардаста; той графічний електрично-блакитний погляд, що відтворює його зухвалий вогняно-червоний малет у відеоклипі на пісню "Життя на Марсі?".

Якщо любов до макіяжу рокера, який народився в Брікстоні, не була генетичною схильністю, вона, як мінімум, була визначена зірками.

Це так само стосується і бездоганної колекції макіяжу рок-зірки, і його поетичних пісень, які він захоплено декламував, і звабливих дивних костюмів, які стали його візитівкою,  — безліч скарбів, що збиралися у всьому світі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA