Нео

"Тільки не пиши мені про війну": військовий Павло Вишебаба написав вірша своїй доньці

Сейчас читают: 964
vogue.ua

Український військовий Павло Вишебаба написав з фронту зворушливого вірша для своєї доньки. Буквально за тиждень вірш, що починається рядками "Тільки не пиши мені про війну", став неймовірно популярним.

Співачка Kate Soul перетворила рядки Павла на пісню, а сам вірш переклали англійською, французькою та іншими мовами. Тільки не пиши мені про війну, розкажи, чи є біля тебе сад, чи ти чуєш коників і цикад, і чи повзають равлики по в’юну. . .

Цей пронизливий вірш – відповідь на лист доньки Павла Вишебаби, в якому вона запитує: про що розповісти тобі, тату? У відповідь Вишебаба написав поезію, в якій просить доньку не писати йому про війну, не розказувати, як вона бігла від ракет, а краще запросити в Україну всіх європейців, які були такими добрими й прихистили родину Вишебаби та інших українців, що були змушені виїхати через війну.

36-рійчний Павло Вишебаба – людина багатьох талантів. Він народився в Краматорську, закінчив Маріупольский державний університет за спеціальністю "журналістика".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA