Нео

Крістен Стюарт підтримала Україну у своїй промові на Independent Spirit Awards

Сейчас читают: 213
cosmo.com.ua

Без перебільшень, зараз за демократичну Україну, яка героїчно протистоїть повномасштабній агресії рф, уболіває весь світ. Не стала винятком і акторка Крістен Стюарт, яка у понеділок, 7 березня, публічно виступила на підтримку українців під час церемонії вручення премії Independent Spirit Awards у Каліфорнії.  «Премія Spirit Awards символізує свободу самовираження, незалежність і людяність.

Сьогодні ми змушені стати на бік народу України. Вони ризикують своїм життям, щоб боротися саме за ці речі. Ми виступаємо за сотні тисяч біженців, які рятуються від цієї війни: як українців, так і представників інших національностей, які не можуть знайти безпечне місце», — зазначила вона.

Як повідомляють західні видання, під час рекламної паузи ведучі церемонії, актор та комік Нік Офферман і акторка та комедіантка Меган Маллаллі, розповіли публіці про війну росії проти України, і показали путіну середній палець.  «Я думаю, що ми говоримо від імені всіх присутніх тут: ми сподіваємось на швидке та мирне вирішення цієї проблеми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA