Україна люди Нео Україна

«Тримайся»: у новій пісні ROXOLANA закликає підтримувати один одного

Сейчас читают: 701
vogue.ua

Музика – це велика апідтримка для всіх українців зараз, тому українські музиканти так часто зараз тішать нас новими треками. «Тримайся» – новий життєстверджувальний трек співачки ROXOLANA, в якому вона закликає нас підтримувати один одного, пам'ятати, що Україна то є синонім перемоги та, звісно, допомагати Збройним Силам України.

Першими пісню «Тримайся» почули українські військові, адже зараз співачка їздить із виступами до військових частин ЗСУ. «Я хотіла нагадати нашим чудовим військовим і всім українцям, що ми – непереможні, - говорить артистка. – Нам усім дуже складно зараз.

Прокидаючись щоранку, ми маємо докласти зусиль, щоб не впадати у розпач і не засмучуватися. Це дуже непросто, адже навколо стільки горя.

Але водночас ми живемо в такий час, коли максимально проявляється оцей феномен нашого народу, який показує, як з кожного слова, сказаного про війну, з кожної ситуації наші люди створюють меми і жарти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA