місто Вікторія місто Вікторія

Девід Бекхем на день віддав свій Instagram лікарці з Харкова. Вона показала, як працює перинатальний центр під час війни

Сейчас читают: 693
cosmo.com.ua

Девід Бекхем продовжує підтримувати українців, які вже четвертий тиждень поспіль протистоять повномасштабній агресії росії. Так, раніше легендарний англійський футболіст і тренер опублікував у своєму Instagram відеозвернення, в якому закликав прихильників продовжувати допомагати українським дітям і матерям. «Матері змушені втікати разом зі своїми дітьми.

Родини розділяються. Дітей забирають з власних ліжечок, і за ніч вони стають біженцями. 7,5 мільйонів дітей зараз знаходяться в небезпеці», —  зазначив Бекхем, додавши також, що його «7 Fund» для організації UNICEF організовує негайну допомогу для підтримки українських дітей: від ліків до безпечного притулку.

Окрім цього, Девід та його дружина Вікторія пожертвували 1 мільйон доларів фонду. А сьогодні Девід передав доступ до свого Instagram лікарці-педіатру, завідувачці Харківського перинатального центру Ірині Кондратовій.

У сторіз, опублікованих в акаунті Бекхема, жінка показала, як українські лікарі допомагають новонародженим малюкам та їхнім мамам під час війни, розв`язаної росією.  «Дізнайтеся більше про чудову роботу, яку виконують Ірина та інші медики, щоби рятувати життя в Україні», — зазначив Девід, знову ж таки закликавши підписників робити пожертви UNICEF.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA