Девід Бекхем місто Вікторія знаменитости Нео Девід Бекхем місто Вікторія

Девід Бекхем задіяв власний благодійний фонд для допомоги українським дітям

Сейчас читают: 387
cosmo.com.ua

Всесвітньо відомі зірки продовжують підтримувати Україну у її боротьбі з російськими окупантами. Вчора ми розповідали про те, що Леонардо ДіКапріо пожертвував для української армії найбільшу серед світових знаменитостей суму — 10 мільйонів доларів.

А сьогодні легендарний англійський футболіст і тренер Девід Бекхем опублікував у своєму Instagram відеозвернення, в якому закликав прихильників не бути байдужими і продовжувати допомагати українським дітям і матерям. «Матері змушені втікати разом зі своїми дітьми.

Родини розділяються. Дітей забирають з власних ліжечок, і за ніч вони стають біженцями. 7,5 мільйонів дітей зараз знаходяться в небезпеці», —  зазначив Бекхем.

Зірка світового футболу оголосив, що його «7 Fund» для організації ЮНІСЕФ організовує негайну допомогу для підтримки українських дітей: від ліків до безпечного притулку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA