секс Интимная жизнь любовь и отношения

Секс-іграшки: як правильно користуватися, мити і зберігати

Сейчас читают: 367
liza.ua

Інтимні іграшки — вірний спосіб урізноманітнити любовне життя. За умови правильного очищення до і після кожної любовної гри секс-іграшки можуть бути в хорошому стані довгий час і принести задоволення закоханій парі.Іскорка згасає, і вам вже не так хочеться близькості, як раніше?

Маленький гаджет для постільних ігор здатний розпалити бажання знову!Тому дуже важливо стежити за їх станом.Ці маленькі поради допоможуть не зіпсувати інтимне життя неправильним використанням гаджетів.Лубрикант, або смазка — сама потрібна річ для інтимних іграшок.

Не використовуй силіконові або маслянисті речовини з силіконовими ж пристроями. В іншому випадку поверхня такої іграшки стане липкою, а потім — пошкодженою.

Після завершення постільних баталій обов’язково мий «зброю».Деякі секс-гаджети з пористих матеріалів не можуть бути повністю дезінфіковані ніяким миттям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA