рецепти що приготувати котлети курка

Секретний рецепт курячих котлет: з цим інгредієнтом вони ніколи не будуть сухими

Сейчас читают: 960
hochu.ua

Курячі котлетки – апетитна і корисна страва. Ви знаєте це, особливо якщо знайомі з рецептом швидкого курячого філе. Втім, попри всі свої переваги, курка має один істотний недолік - страви з неї часто виходять сухими.

Це критично для таких рецептів, як котлети. Читати також Приготуйте раз - і це стане вашою коронною стравою: фантастична запіканка з сиром (РЕЦЕПТ) Низький вміст жиру в м’ясній основі, а також випаровування при смаженні великої кількості вологи призводять до того, що котлети виходять сухими та трохи жорсткими.

Але є спосіб зберегти їх ніжними та соковитими. Про нього розповіли на Pixelinform. Секрет полягає у додаванні одного інгредієнту.Готуючи фарш на основі курятини, слід додати трохи жирних вершків.

Цей компонент дозволить м’ясній основі зберегти достатньо вологи та жирності. А ще такі котлети будуть дуже ніжними. Вершки не вплинуть на їх здатність формуватися - лише подбайте про мінімальне панірування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA