місто Софія Італія Нео місто Софія Італія

13-річна українка обманула організаторів фестивалю в Італії і зробила гучну заяву про росію прямо зі сцени (ВІДЕО)

Сейчас читают: 979
hochu.ua

Українська співачка Софія Самолюк відмовилася виступати на престижному міжнародному фестивалі Sanremo Junior (Італія). Причиною для такого рішення стала участь виконавця з країни-агресорки.

Юна українка поділилася деталями того, що відбувалося за лаштунками.Софія Самолюк мала розмову з організаторами фестивалю з приводу того, щоб заборонити учасникам із росії виступати на подібних фестивалях, проте все було марно.

Невдовзі дівчинка вийшла на сцену і звернулася до присутніх із закликом підтримувати Україну та бойкотувати присутність громадян росії на міжнародних заходах.

Вона нагадала, що країна-агресор вбиває українців. Читати також "Найкращий чоловік у світі": Тіна Кароль зізналася в ніжних почуттях до Дана Балана Співачка-початківець в інтерв'ю програмі Сніданок з 1+1 зізналася, що виношувала цю ідею з самого початку, як тільки зрозуміла, що учасник з росії виступатиме на фестивалі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA