принц Вільям фінанси Королівська сім'я

Розсекречено зарплату принца Вільяма: скільки отримує головний спадкоємець королівського престолу

Сейчас читают: 125
hochu.ua

Головний спадкоємець британського престолу принц Вільям, якого застали в ЛГБТ-ресторані, після коронації Чарльза III отримав новий титул, а з ним і підвищений дохід.

Так, днями стало відомо, яка річна зарплата у принца Уельського. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!У вересні 2022 року, коли король Чарльз III вступив на престол, його старший син отримав статус герцога Корнуолльського.

Судячи з нових фінансових звітів британської королівської сім'ї, принц Вільям отримав приватний дохід від герцогства Корнуольського в майже шість мільйонів фунтів стерлінгів (близько 7,5 мільйона доларів).

Але, як повідомляє DailyMail, наступного року прибуток може зрости до 20 мільйонів фунтів. Читати також Ексдружина вигнаного принца Ендрю перенесла операцію: Сарі Фергюсон діагностували рак Фото: GettyImagesУ заяві, яка супроводжувала фінансовий звіт, повідомляється, що протягом 2022-2023 фінансового року герцогство мало рекордний профіцит у сумі, еквівалентній 30 млн доларів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA