алкоголь

Не пий вина, Гертрудо: скільки часу потрібно організму для очищення від алкоголю

Сейчас читают: 660
hochu.ua

Скільки годин знадобиться для того, щоб організм повністю очистився від алкоголю? Дати точну відповідь на це питання дати неможливо, адже багато залежить від індивідуальних особливостей.

Але все-таки існують середні показники, які допоможуть хоча б приблизно зрозуміти швидкість очищення організму від випитого.

Читати також Хмельная ягодка: топ-3 рецепты алкогольных напитков с клубникой Щоб зрозуміти, як швидко алкоголь виводиться з організму, потрібно спочатку зрозуміти, як він у ньому засвоюється.Після того, як алкоголь проходить через ваш шлунок, тонку кишку і кровотік, ваша печінка починає процес очищення.

Вона видаляє близько 90% алкоголю із крові. Залишки виходять через нирки, легені та шкіру,– зазначає гепатолог Джейміль Вакім-Флемінг.Також швидкість засвоєння алкогольних напоїв залежить від кількості та міцності випитого.Чим більше ви п'єте, тим більше організму доводиться переробляти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA