Sky News Нео Sky News

«Це за межею розуміння»: Бенедикт Камбербетч згадав про вбитих і поранених українських жінок та дітей на червоній доріжці церемонії «Оскар-2022»

Сейчас читают: 182
cosmo.com.ua

Бенедикт Камбербетч — один з тих, хто говорить про війну в Україні, розв`язану росією, на кожному публічному заході. Так, під час церемонії вручення іменної зірки на голлівудській Алеї слави актор закликав світ не лише молитися за Україну, а й діяти, щоб допомогти українцям.

Пізніше Камбербетч розгорнув український прапор на церемонії вручення премії Cinema Vanguard Award в рамках кінофестивалю у Санта-Барбарі, а згодом повідомив телеканалу Sky News перед церемонією вручення кінопремії BAFTA в Лондоні, що готовий прийняти українських біженців у себе вдома.

Не стала винятком і церемонія вручення премії «Оскар», яка відбулась у Лос-Анджелесі в ніч з 27 на 28 березня. Так, актор з`явився на червоній доріжці з синьо-жовтим значком та вже традиційно згадав про українців у своєму коментарі журналістам перед початком церемонії.  «Це жахливо.

Я хотів би назвати себе громадянином світу, але як батько та людина, я не можу бачити дітей, похованих під уламками театрів, бачити, як вагітних жінок ранять у пологових будинках.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA