України Володимир Зеленський місто Маріуполь Росія люди Нео України Володимир Зеленський місто Маріуполь Росія

Головне з прес-конференції Володимира Зеленського міжнародним та українським ЗМІ

Сейчас читают: 820
vogue.ua

23 квітня, напередодні святкування Великодня, президент України Володимир Зеленський провів масштабну прес-конференцію для українських та міжнародних ЗМІ.

Відбулася вона на станції метро "Майдан Незалежності" та тривала більше двох годин. Ми обрали ключові тези Президента про те, що сьогодні хвилює всю країну – деблокада Маріуполя, переговори з Росією, депортація українців на ворожу територію та інше. – Я наполягав на зустрічі з лідером Російської Федерації з самого початку – я впевнений, що передача інформації через посередників не дасть жодного результату. – Щодо замаху – я не дуже боюся.

Дуже боїться моя охорона, скажу відверто. І дуже боїться моя сім'я. Це щоб ми були відвертими. – Ніхто не розраховував, що ми вистоємо понад три дні.

Вони навіть не збиралися запроваджувати санкційну політику – не бачили в цьому сенсу. – Росія на рівні влади і самі росіяни не рахують і не вважали Україну незалежною державою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA