психологія стрес особистісне зростання

Роздратованість і 7 правил, як змінити цей стан

Сейчас читают: 427
hochu.ua

Стрес, роздратованість і сльози — це нормальна внутрішня реакція на ненормальні зовнішні події. Якщо людина живе без емоцій, тоді можна говорити про певні проблеми.

Якщо ж вона їх виражає, — з нею все гаразд. Раніше ми писали, як зазвичай одягаються невпевнені у собі люди, а тепер розкажемо, що робити, коли ви роздратовані.Експерти назвали 7 легких порад, які допоможуть зняти напруження і роздратованість, пише samety.com.ua.

Дотримуйтеся їх щодня і ви будете завжди у гарному настрої, сповнені енергією та мотивацією. Читати також Час бути відповідальним: психолог Наталія Холоденко розповіла про стан “що робити?” Глибоке дихання — це простий та завжди дієвий спосіб повернути гармонію, зняти напругу і покращити настрій.

Правильне насичення тіла повітрям ніколи не проходить безрезультатно. Зробіть повільний, глибокий вдих через ніс, а потім так само повільно видихніть, але вже ротом.Правильна фізична активність знижує рівень стресу, агресії та роздратованості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA