сон сонник церква

Сниться церква: що означає цей сон

Сейчас читают: 733
hochu.ua

Сновидіння про храм вважається рідкісним. Воно є знаменням, тому варто звернути увагу на всі нюанси, які ви запам'ятали, коли прокинулися.

Раніше ми писали, до чого сниться каблучка, а тепер розкажемо, що означає сон про церкву.Зазвичай духовні місця сняться людині перед важливим відкриттям, що може стосуватися як кар'єрного зростання, так і любовної сфери, пише goodhouse.com.ua.Побачити новий храм чи собор уві сні — до кардинальної зміни професії, успіхів у кар'єрі.

Якщо церква будується — до мирного вирішення воєнного конфлікту. Якщо ви допомагали будувати храм — знайдете себе. Читати також Гойдалися уві сні, замість того, щоб спати?

Що означає сон про гойдалку Уві сні будувати церкву — до нових проектів. Якщо ви побачили напівзбудований храм — до миру між двома людьми, які довго ворогували.Якщо ви бачили церкву білого кольору — до високої моральності, цнотливості, вірності та щирості стосунків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA