Сша Росія Статистика діти війни зниклі діти діти та війна вбиті діти війна в Україні Сша Росія

Росія продовжує викрадати дітей з України: названа страшна цифра

Сейчас читают: 279
womo.ua

Від початку повномасштабної війни в Україні знайшли 10011 дітей, які вважалися зниклими безвісти. Про це повідомила пресслужба Офісу омбудсмана у Facebook.

Державний портал розшуку дітей «Діти війни» опублікував дані про постраждалих дітей станом на 27 лютого 2023 року. Читайте також: Зниклі під час війни: в Україні знайшли майже 10 тисяч дітей За даними Офісу генерального прокурора, під час війни в Україні загинула 461 дитина, поранено 927.

За даними Національної поліції України, зниклими вважаються 350 дітей, знайденими — 10011. Читайте також: У США розібралися з експлуатацією дітей-інфлюенсерів: подробиці За даними Національного інформаційного бюро, з України депортували 16221 дітей, повернули 307.

Зазначимо, що за тиждень кількість поранених зросла на одну дитину, зниклих — на три дитини, знайдених — на 166 дітей, а депортованих – на 14 дітей. Читайте також: Виховання у війну: як мотивувати дитину навчатись онлайн Точну кількість постраждалих дітей встановити неможливо через активні бойові дії та тимчасову окупацію деяких територій України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA