сарафан

Романтична класика: у моду повернулися сарафани в смужку (ФОТО)

Сейчас читают: 881
hochu.ua

Якщо у вас залежалися смугасті літні сарафани, саме час про них згадати. Дизайнери повернули у моду це вбрання, адже воно уособлює легку літню романтичну класику та пасує жінкам будь-якого віку.

Раніше ми писали про босоніжки у стилі Барбі, а тепер розкажемо, як приголомшити усіх своїм виглядом. Читати також Трендові шльопанці цього літа: які обрати, щоб не виглядати безглуздо (ФОТО) Ви будете виглядати стильно, класично, водночас підкреслите свій хороший смак і додасте ніжності до образу, якщо оберете сарафан у чорно-білу смужку.

У такому вбранні можна іти на роботу, конференцію та навіть на вечірку, якщо обіграти свій стиль аксесуарами.Не менш популярними залишаються сарафани у кольорову смужку.

Оберіть будь-який відтінок, що вам пасує. Смужка може бути як білою, так і контрастно чорною. Не менш актуальні кольорові смужки, але в цьому випадку будьте обережні з підбором аксесуарів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA