Япония Україна книги Япония Україна

Робота українських ілюстраторів була опублікована в Японії

Сейчас читают: 519
womo.ua

Творча майстерня «Аґра́фка» — це дизайн-студія, заснована львівськими художниками Романою Романишин та Андрієм Лесівим, які працюють у сфері книжкового оформлення та ілюстрації.

Японське видавництво Bronzе використало ілюстрацію про воєнні будні українців з їх книги «Куди і звідки». Зображення «Один звичайний день з життя українців» прикрасило першу сторінку каталогу.

Про це «Аґра́фка» розповіла на своїй сторінці у  Facebook. Фото: facebook.com/agrafkastudio Фото: facebook.com/agrafkastudio Читайте також: Українські художниці перемогли на Болонській виставці ілюстраторів Творчий тандем майстерні «Аґра́фка» став найбільш популярним серед українських ілюстраторів за кордоном.

Зокрема у Японії вже перекладені і видані 4 книжки. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Робота українських ілюстраторів була опублікована в Японії appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA