волонтерка

Син став призером турніру «Містер Всесвіт», а я менше була здатна підтримати розмову з ним про бодибілдинг, ніж про війну: Анна Варіч про 10 років волонтерства

Сейчас читают: 195
womo.ua

Десятирічна волонтерська робота не викликає у голови столичного осередку ГО «Долоні дотик» Анни Варіч вигорання, тому що вона розуміє, навіщо працює.

Перемога стала її метою ще у 2014-му, коли «зелені чоловічки» окупували Крим. На шляху до неї жінка регулярно впродовж кількох років проводила вихідні на «нулі», даючи військовослужбовцям знання з тактичної медицини.

А далі вона вела вже свій власний бій, бо боролась з онкологічним захворюванням. А паралельно шукала просторами інтернету тих, хто може допомогти рятувати життя наших захисників.

З 24 лютого 2022 року Анна Варіч чекає з війни сина, який служить у «Вовках Да Вінчі», та чоловіка. Чого це їй коштує та звідки беруться сили — у відвертій розмові у межах проєкту «Чекаю на тебе».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA