Роберт Редфорд характер Нео Роберт Редфорд

Роберт Редфорд та його ідеальний гардероб із 1970-х

Сейчас читают: 213
vogue.ua

Актор Роберт Редфорд – одна з живих голлівудських легенд. У його послужному списку робота з такими зірками як Барбара Стрейзанд та Міа Ферроу, а на полиці стоять премії "Оскар" і за яскраві ролі, і за режисерську діяльність.

Крім того, Роберт Редфорд, якому сьогодні виповнюється 86 років, завжди був неймовірним модником. Проте з особливим інтересом хочеться розглядати його фотографії з 1970-х – він з особливим шиком умів носити речі, які є актуальними й сьогодні.

Лаконічна водолазка – вічна класика, яка актуально виглядала і у 1970-х, і сьогодні. В архівах збереглося безліч фотографій Роберта Редфорда у чорних, червоних чи білих гольфах.

Актор носив їх як самостійно, так і в парі з піджаками. Герой Роберта Редфорда не знімав вельветовий бежевий піджак у фільмі "Вся президентська рать", поєднуючи його з картатою сорочкою та широкою темною краваткою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA