saint Laurent Нео saint Laurent

З чого складається капсульний гардероб цієї осені

Сейчас читают: 139
vogue.ua

Незабаром похолодає, тож варто задуматися про створення модного осіннього гардероба. Щоб не гаяти багато часу, сил і грошей на складання актуальних образів, пропонуємо зібрати капсульний осінній гардероб, який стане вашою ідеальною базою і виручить у будь-якій ситуації.

Найперше варто звернути увагу на поєднання речей між собою, позачасові силуети й універсальні аксесуари. Завдяки грамотно складеній капсулі ви легко зможете комбінувати окремі її елементи з новими покупками.

Vogue. ua. підготував добірку з 8 головних деталей модного гардероба, з якими ви матимете стильний вигляд цієї осені. Тренч – універсальний та модний елемент осіннього гардероба.

Завдяки практичній довжині ви можете носити його з будь-якими речами у вашому гардеробі та грати в багатошаровість, а непромокальний та щільний матеріал захистить від несподіваного дощу й поривів вітру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA