знаменитости макияж

Тональна основа, ідеальна для віку 50+

Сейчас читают: 196
vogue.ua

Візажистці Гуччі Уестман довіряють свій макіяж найвпізнаваніші обличчя Голлівуду, включаючи Дженніфер Еністон, Камерон Діаз, Джуліанну Мур і Гвінет Пелтроу; тепер вона створила основу, яка ідеально підходить для будь-якого віку.

Gucci Westman є справжнім знавцем текстур і формул макіяжу, які найбільше підходять для тих, кому за п’ятдесят і більше.  "У жовтні мені виповниться 52, і в міру того, як стаєш старше, розпорядок життя має змінюватися», — каже вона в інтерв'ю Vogue. – Я візажист, я людина, яка носить макіяж, і мені потрібно, щоб усе було швидко та ефективно".

Останній запуск Гуччі, а точніше, її бренду косметики Westman Atelier – Vital Complexion Drops, рідка тональна основа, яку вона описує як легку олію, яка при нанесенні стає більше схожою на м’яку сироватку.

Найцікавішим у цій тональній основі є те, що вона більше схожа на засіб для догляду за шкірою, який на додачу діє як макіяж.  "Мені був потрібен екстраординарний засіб для догляду за шкірою – особливо для моєї вибагливої шкіри, – тому я розробила цю формулу".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA