привітання новий рік свято Різдво

Привітання з прийдешнім Новим роком 2024: красиві листівки, вірші та проза

Сейчас читают: 265
womo.ua

На носі одне з найочікуваніших і найулюбленіших свят всього світу — Новий рік — рік Зеленого Дерев’яного Дракона. В цей день заведено вітати своїх родичів, друзів та колег з Новим роком та бажати їм всього якнайкращого в новому році.

Думаєте, як привітати близьких та рідних людей з прийдешнім Новим роком та що побажати напередодні свята? Ми зібрали для вас найкращі привітання з прийдешнім Новим роком 2024 і, звісно, створили гарні листівки. Читайте також: Патріотичні подарунки на Новий рік для українців: пазли, календарі та одяг Привітання з прийдешнім Новим роком 2024 у віршах Новий рік чарує дивом Білосніжним і красивим, Щастя в пазусі несе, Щоб було у вас усе: Настрій, радість і надія На Нового чародія.

Зустрічайте гостя в хату, У хороми і палати, Снігом, віхоли шатром, З подарунками й добром! З Новим роком, українці! Хай в квартирі і хатинці Заіскриться вогник чуда, Хай добро до вас прибуде!

Хай насіється із неба Те, чого усім вам треба. Хай зійде вам Божа ласка, І в життя приходить казка! Читайте також: Новий 2024 рік: ідеї подарунків для друзів *** Знов прийшло чарівне свято, Я всім хочу побажати І любові, і тепла, Мрія щоб в житті була!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA