Нео інтерв'ю

"Рідкісний історичний кадр": як у центрі Києва зустрілися Арестович, Фейгін і Гордон (ФОТО)

Сейчас читают: 585
hochu.ua

Український бізнесмен і журналіст Дмитро Гордон під час запису інтерв'ю з Марком Фейгіним зустрів Олексія Арестовича. Чоловіки явно не очікували перетнутися на вулиці та посміялися з інциденту, що стався.

Деталі - на HOCHU.ua!Днями Дмитро Гордон взяв інтерв'ю у російського юриста, правозахисника і журналіста Марка Фейгіна. У період повномасштабної війни чоловік став особливо популярним в Україні завдяки спільним трансляціям з ексрадником Офісу Президента Арестовичем.

Проте весь цей час вони записували свої розмови в онлайн-форматі, а нещодавно зустрілися наживо. Читати також Маленькі копії тата: Олеся Бацман показала дочок від Дмитра Гордона (ФОТО) Так, під час прогулянки Києвом Гордон і Фейгін помітили, що недалеко від них стоїть Олексій Арестович.

Журналісти явно не очікували такої зустрічі й поспішили привітати свого колегу. Цікаво, що це була перша особиста зустріч Фейгіна з Арестовичем.Зірки зійшлися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA