Нео новини відпочинок

Арестович показав свій холодець на пузі: головний краш українок уже не той (ФОТО)

Сейчас читают: 711
hochu.ua

Колишній позаштатний радник глави Офісу Президента несподівано був помічений на пляжі в Ізраїлі. На курортному відпочинку Олексій Арестович засвітив свій голий торс, який змусив засумніватися в тому, хто зображений на фото насправді.

Де ж зараз перебуває політичний діяч — деталі на HOCHU.ua!Нещодавно в Мережу "злили" кадри, на яких чоловік, схожий на Олексія Арестовича, відпочиває на пляжному курорті в Тель-Авіві.

Відповідні знімки було опубліковано в Telegram-каналі Harley Quinn.Викреслюю Арестовича зі списку крашів цього сезону. Це ж треба було таке черево від'їсти.

Прямо зараз. Пляж у Тель-Авіві. З дружиною і дитиною,— підписав автор каналу. Читати також "Такий собі легкий жарт": Потап чесно зізнався, які сенси вкладав у скандальну пісню “Волонтер” (ВІДЕО) Варто зазначити, що з 22 до 23 травня ексрадник ОП брав участь у Герцлійській конференції в Ізраїлі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA