рецепт Геловін осінні рецепти

Рецепт сирного фондю у гарбузі

Сейчас читают: 556
womo.ua

Смачна суміш чеддеру, емментальського сиру та білого вина перетворює його на ніжну, але в міру моторошну насолоду для вечірки на Геловін або будь-якої іншої осінньої ночі.

Подавайте з начос, помідорами черрі для дійсно вишуканої вечері. Читайте також: Що приготувати на Геловін: тематичні рецепти «страшних» страв Рецепт сирного фондю у гарбузі: інструкції приготування та подачі Інгредієнти: 2-3 кг круглого їстівного гарбуза 1½ ст.л оливкової олії 250 г сиру Емменталь, дрібно натертого 200 г зрілого чеддеру, натертого на дрібній тертці 2 ст.л (20 г) кукурудзяного борошна 125 мл вершків 100 мл білого вина ½ зубчика часнику, дрібно нарізаного 1 ст.л соусу копченого чілі ½ ч.л копченої паприки 400 г злегка підсолених чіпсів тортильї 2 зелені цибулини, нарізані скибочками 12 шматочків халапеньо, нарізаних 100 г помідорів черрі, нарізаних Спосіб приготування:  Розігріти духовку до 180 ̊C, вентилятор 160 ̊C.

Зрізати верхівку гарбуза і вийняти насіння та м’якоть, залишивши насіння в іншій ємкості. Натріть гарбуз 1 ст.л олії поверх гарбуза і всередині, викладіть на деко і накрийте кришкою від гарбуза.

Запікати протягом 1 години або до готовності. Читайте також: Що приготувати з гарбуза: 5 простих рецептів Змішати сири в мисці з кукурудзяним борошном.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA