кроссовки Reebok модные кроссовки 2021 нова колекція

Радість бути різною: нова колекція Reebok Club C Double Geо

Сейчас читают: 227
cosmo.com.ua

Reebok представляє нову версію жіночих кросівок з сімейства Club C – Reebok Club C Double Geo. Їх масивна платформа і геометричний дизайн покликані надихати кожну бути собою і бути різною, незалежно від свого стану, і радіти цьому.

Розробляючи силует Club C Double Geo спеціально для жінок, творці прагнули зберегти риси оригінальної моделі Club C, які зробили її легендою снікер-культури.

Оновлені пропорції і геометричні акценти майстерно обіграють лаконічну естетику культової класики спортивного взуття. Нові кросівки легко поєднуються з іншими предметами гардеробу і зроблять будь-який образ ефектним, таким, що запам`ятовується і підкреслить унікальність кожної.

Club C Double Geo в декількох кольорах – в тому числі в ягідному, бузковому, бежевому, м’ятному, чорному і білому – у продажу в магазинах Reebok. Сторінки Reebok в соціальних мережах: https://www.instagram.com/reebokukraine/ https://www.facebook.com/ReebokUkraine/

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA