Україна Чилі жінки війна в Україні новини Україна Чилі

Українські прапори з’явилися на найвищому вулкані світу

Сейчас читают: 858
womo.ua

Алевтина Ковальчук, волонтерка благодійного Фонду «Ми всі з України» підняла декілька прапорів на вершину Охос-дель-Саладо. Про це повідомила Бучанська міська рада.

Найвищий вулкан світу знаходиться на кордоні Аргентини й Чилі у Андах. Його висота становить 6891 метр. Після Аконкаґуа (6962 м) це друга за висотою гора Західної півкулі та найбільша гора Чилі.

Фото: t.me/bucha_city Читайте також: «ДахаБраха» чекає від українців на фото й відео для нового кліпу Тепер вершину найвищого вулкану прикрашають прапори країни, Ворзеля, Всеукраїнського благодійного фонду, підрозділів Збройних Сил та декілька шевронів.

Фото: t.me/bucha_city Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Українські прапори з’явилися на найвищому вулкані світу appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA