люди эмоции радость

Як стати креативною: топ-3 лайфхаки від переможців міжнародного конкурсу Project Packshot від ANSWEAR і SWAROVSKI

Сейчас читают: 192
cosmo.com.ua

Модний міжнародний інтернет-магазин ANSWEAR вкотре підтримав молоді таланти, організувавши разом із легендарним брендом Swarovski фотоконкурс Project PackShot.

Цього року все відбулось з небаченим розмахом: аж 7 країн ANSWEAR одночасно взяли участь в проекті, представлених робіт було більше 1000...

Ідея конкурсу полягала в тому, аби небанально і креативно сфотографувати набори ювелірних прикрас Swarovski. Вразити журі своїми роботами було завданням не з легких, та ось вони — переможці!

Сьогодні спеціально для COSMO вони поділяться власними лайфхаками, як стати креативнішим та де шукати ідеї, які підкорять навіть справжніх професіоналів міжнародного журі: Олександру Буринську — головного редактора СOSMO, Уршулу Сулей-Холеву — арт-директора компанії ANSWEAR та Іру Вахітову — засновницю онлайн-школи Newlook.SMM. В первую очередь для меня было важно посмотреть, что в трендах предметной фотографии — и сделать наоборот.  Потому что я понимала, что скорее всего мы получим много однотипных

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA