Кино Актёр фильм

ТОП-5 українських фільмів від актора Володимира Кравчука

Сейчас читают: 894
hochu.ua

Нині кіно переживає не найкращі часи — український глядач з обережністю ставиться до відвідин кінотеатрів. Проте, якщо ви не можете жити без фільмів, варто це надолужувати прямо вдома!Ми попросили актора шоу "Мамахохотала" на каналі НЛО TV Володимира Кравчука порадити його ТОП-5 українських фільмів, які він вважає класикою вітчизняного кіно.

Бо класику, як відомо, можна передивлятися вічно.Якщо ви думаєте, що пропустили гарні українські фільми й хвилюєтесь через це — дістаю з рукава 5 кінотузів, що неодмінно приведуть вас до перемоги над невіглаством та комплексом меншовартості.Комедія, що демонструє, якою смішною може бути людина, що намагається видати себе за іншу.

Дуже актуальна в наш час, особливо, щодо деяких наших співгромадян, що всіма силами намагаються відкинути своє коріння.Попри радянську пропаганду, без якої в той час не міг вийти жоден фільм, кіно для мене підкреслило та проілюструвало важливість національної ідеї, яка б об'єднувала нашу націю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA