Меган Маркл Page VI (Vi) новини шоубізнес принц Гаррі Меган Маркл Page VI (Vi)

"Пробне розставання" принца Гаррі та Меган Маркл: пара більше не живе разом

Сейчас читают: 164
hochu.ua

Однією з останніх новин, що розірвали мережу стала інформація про те, Британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл прийняли рішення пожити окремо.

На такий крок пара пішла задля того, щоб відновити колишні почуття. Про те, що Гаррі та Меган вирішили зробити паузу, повідомило американське видання RadarOnline.У матеріалі повідомляють, що Сассекські охолонули одне до одного.

Як говориться, знаменита пара втомилася від осуду громадськості та публічних сварок з рідними. Читати також Меган Маркл отримала престижну нагороду: принц Гаррі прийшов підтримати дружину (ФОТО) Співрозмовник таблоїда зазначив, що чоловік та дружина прагнуть зрозуміти, чому їхні стосунки стали такими хиткими.

Як повідомляє джерело, Гаррі не вписується у світ несмаку Меган. У інтерв'ю  з журналістами  людина з близького оточення королівського подружжя зазначила, що принц Гаррі збирається без дружини їхати Африку для зйомок документального фільму.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA