догляд за волоссям волосся зачіски

Як часто потрібно стригти волосся? Про ці правила має знати кожна дівчина

Сейчас читают: 778
hochu.ua

Мрієте про красиве і здорове волосся? В такому випадку його треба стригти не тоді, коли заманеться, а в правильний час. У нашому матеріалі зібрані поради про те, як часто потрібно стригти коротке, середнє і довге волосся, а також відповідь на питання — чи правда, що від стрижки волосся росте швидше?Догляд за волоссям — справа непроста.

Його потрібно не тільки правильно мити, а й ще підстригати у певний час. Виявляється, що для різних зачісок існує "правильний час".

До того ж є міфи, що після стрижки локони ростуть краще та швидше. Чи так це? Розбираємось у нашому матеріалі. Читати також Який гребінець вибрати для конкретного типу волосся: всі види гребінців Коли справа стосується стрижки волосся, то в хід вступають правила, перевірені часом.

В ідеалі між стрижками має пройти . Стилісти кажуть, що інтервал у 2-3 місяці дозволяє більшості зачіскам виглядати доглянуто й красиво.Як ми вже сказали для кожної зачіски, існує правильний інтервал стрижки та особливості, які потрібно враховувати, якщо вам важливо, щоб вона тримала форму і виглядала пристойно:На жаль, стрижка не впливає на швидкість росту волосся, адже воно росте з коріння і швидкість росту залежить від генетики, харчування, здоров'я, стресу та догляду за шкірою голови.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA