догляд за волоссям волосся

Пористе волосся: розповідаємо що це значить і які в нього особливості

Сейчас читают: 527
hochu.ua

Перш за все, розберімось з типами пористості, яких є три.► свідчить про щільне прилягання лусочок волосся один до одного. Таке волосся складніше фарбується та відновлюється.

Читати також Розкрито секрет розкішного волосся індійських жінок. Вони користуються лише одним популярним засобом ► За таким волоссям легше доглядати та здійснювати процедури, пов'язані з нанесенням агресивних хімічних складів.► означає, що волосся сильно пошкоджене.

До речі, кучеряве волосся завжди пористе - воно дуже швидко втрачає вологу через надто розкриту кутикулу.Здебільшого пористість волосся закладена природою, але може змінюватися через гормональні збої та різні процедури, що пошкоджують волосся (постійний вплив гарячих температур, ботоксу чи кератину).

Читати також Не нашкодьте: 5 помилок, які ми робимо під час миття волосся Для цього проведіть невеликий тест в домашніх умовах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA