України Олени Зеленської стиліст шопінг базовий гардероб України Олени Зеленської

Економія - не значить несмак: стиліст розповів, як за мінімум коштів скласти крутий образ

Сейчас читают: 739
hochu.ua

За словами експерта, дуже зекономити на одягу можна, якщо купувати його в секонд-хендах та стоках. Ще один варіант - придбати базовий гардероб в сегменті middle plus. “Так ви заощадите час і гроші в подальшому, бо ці речі ви будете носити ще кілька років”, - констатує стиліст.

Також він дав пораду схильним до імпульсивних покупок людям. Читати також Пояс у вигляді ланцюга, спідниці з бавовни та метелики на шию: стиліст назвав головні тренди літа 2023 (ФОТО) Якщо ви схильні до імпульсивних покупок, то я рекомендував би вибрати кілька речей і поділити їхню вартість на кількість виходів.

Наприклад, у вас стоїть вибір між сукнею і джинсами, вартість яких сягає 1000 гривень. Далі проста математика: в сукні ви вийдете на вулицю 3 рази.

Значить, 1000 гривень ділимо на три, і виходить 333 гривні. У джинсах ви вийдете 10 разів. Разом їхня вартість на кожен вихід виходить 100 гривень.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA