аптечка ліки війна в Україні

Попереджений - значить озброєний: які ліки мають бути у вашій аптечці на випадок ядерної загрози (СПИСОК)

Сейчас читают: 534
hochu.ua

Вже багато днів поспіль українці переживають через високу ймовірність теракту на Запорізькій АЕС. Українська розвідка попереджає, що російські окупанти готуються підірвати енергоблоки, і хоча атомна станція зупинена ще з вересня 2022 року, мешканцям 50-кілометрової зони таки варто перестрахуватися.

Читати також Ніякого солодкого та багато води. Як харчуватися перед здаванням крові на цукор? Відповідає лікар Раніше ми ділилися думкою лікаря Комаровського, який пояснював, чи потрібно приймати йод у разі загрози радіоактивного зараження.

Тепер же розкажемо про рекомендації МОЗ щодо того, чим варто наповнити аптечки мешканцям територій, які входять у 50-км зону ЗАЕС.У міністерстві склали невеличкий вичерпний  список ліків та інших речей, які можуть знадобитися у разі можливих надзвичайних подій на Запорізькій АЕС.

Отже, подбайте, щоб у вашій аптечці були:Цей препарат використовується, щоби в разі аварії на ядерних об’єктах зменшити негативний вплив радіоактивного йоду на щитоподібну залозу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA